Over 't Onland

Op de boerderij kunt u met maximaal 8 personen verblijven, hiervoor zijn 4 slaapkamers beschikbaar. Wij bieden een contactloos verblijf met WiFi

Op de boerderij zijn huisdieren helaas niet toegestaan i.v.m allergieen.  

Boerderij `t Onland is een vrijstaande boerderij in Rietmolen (gemeente Berkelland) in de provincie Gelderland en biedt u echte Achterhoekse gezelligheid.
 

Ontspan in een prachtige omgeving

Natuurhuis in Rietmolen

Ontdek de charme van onze boerderij, een prachtig gerestaureerde 8 persoons boerderij, perfect gelegen te midden van de betoverende schoonheid van de Achterhoek, omringd door diverse natuurgebieden. Met 4 stijlvolle slaapkamers, elk uitgerust met comfortabele boxspring bedden. 2 Badkamers, waarvan één met een dubbele douche, Sun-shower en ligbad, belooft een onvergetelijk verblijf. De luxe keuken is voorzien van alle gemakken. Geniet van het buitenleven op het overdekte terras of het open terras. Een ruime garage voor 2 auto's, inclusief laadpaal en voldoende fietsenstalling. Na de boeking krijgt u een toegangscode voor de poort. 

Wellness paradijs

Genieten van de rust vanuit de jacuzzi

In de bijgebouwen bevindt zich een compleet nieuwe wellness ruimte van ca 45 m2, compleet met een royale 10 persoons Finse sauna, 7 persoons Jacuzzi, douche, toilet en een zit/lig gedeelte zowel binnen als buiten. Om de rust en kwaliteit van de omgeving te waarborgen accepteren wij geen jeugdgroepen op deze unieke locatie!

Huisregels

Goed om te weten

  • Uit respect voor de natuur: stilte tussen 22:00 uur en 07:00 uur.
  • Minimum leeftijd hoofdboeker: 30 jaar.
  • Roken is niet toegestaan in dit natuurhuisje.
  • Dit is een vuurwerkvrij huisje.
  • Feesten of evenementen zijn niet toegestaan.
  • Dit huisje is niet geschikt voor groepen jongeren, studenten en sportteams.
  • Afval scheiden is verplicht in dit huisje.

Aanvullende huisregels worden vermeld bij de algemene voorwaarden, bij het plaatsen van jouw boeking.